Stor interesse for Costa Blanca på årets Reiselivsmesse på Fornebu

Publisert

Interessen blant de besøkende for Spania generelt og Costa Blanca spesielt var stor under årets Reiselivsmesse i Telenor Arena på Fornebu. Tre dager til ende møttes fagfolk til drøftinger og avtaleskriving for kommende sesong, samt at tusenvis av reiselystne publikummere ønsket å hente inspirasjon og ideer for sine neste reiser.

Interessen blant de besøkende for Spania generelt og Costa Blanca spesielt var stor under årets Reiselivsmesse i Telenor Arena på Fornebu. Tre dager til ende møttes fagfolk til drøftinger og avtaleskriving for kommende sesong, samt at tusenvis av reiselystne publikummere ønsket å hente inspirasjon og ideer for sine neste reiser.

Alfaz del Pi, Valencia og Alicante hadde slått sine pjalter sammen og promoterte seg med en forholdsvis stor stand på Telenor Arena. Under denne spanske paraplyen hadde en rekke spansk-norske bedrifter sikret seg standplass. Samtlige SpaniaPosten var i kontakt med var fornøyd med responsen på årets messe.

        Vi er meget godt fornøyd med tilbakemeldingene og vi har knyttet flere nye, konkrete samarbeidspartnere, sier Marianne Martinsen hos Marianne Tours. De siste fem årene har Marianne Tours vært representert på Reiselivsmessen og Marianne Martinsen ser ingen grunn til at man ikke skal delta på neste års messe også.

        Vi føler at vi får mye igjen for denne investeringen, men det er mye jobb både i forkant og i etterkant av messen. Kanskje mest det siste siden alle kontaktene må følges opp, men det er jo bare hyggelig, sier hun.

Under årets Reiselivsmesse i Telenor Arena var helseturisme åpenbart et tema som sto sterkere enn noen gang. En rekke land markedsførte sine tjenester innen helsesegmentet. Hospital Clinica Benidorm var blant de spanske aktørene.

        Det er alltid vanskelig å måle konkret hva man får igjen for å delta på en slik messe, men jeg føler nok at vi har fått viste oss frem på en god måte. Folk er opptatt av trygghet når de reiser på ferie eller skal oppholde seg utenlands i flere måneder. Vi står nettopp for trygghet, påpeker Svein Carlo Bjerke ved Hospital Clinica Benidorm overfor SpaniaPosten.

Hospital Clinica Benidorm er et privatsykehus med snart 30 års erfaring fra Costa Blanca.  De siste årene har sykehuset brukt mye ressurser på å skape et helhetlig helsetilbud av høyeste kvalitet til den fastboende delen av Costa Blanca. Salus Albir er for øvrig en avdeling av Hospital Clinica Benidorm.

        Vi har allsidige teknisk utrustning og vi har til enhver tid markedets mest avanserte teknologi, sier Svein Carlo Bjerke, som selv bistår pasientene med blant annet tolketjeneste.

Solgruppen, Norsk Bo & Reiseservice, noen eiendomsmeglere og Den Norske Skolen i Rojales var noen av de andre som også var representert under årets messe. Den Norske skolens rektor Signy Munkeby bekrefter at messen i år var positiv

         I har fått viste oss frem og fått fortalt publikum hva vi kan tilby og hva vi står for. Det har vært stor interesse, så det har vært hyggelige og nyttige dager i Oslo. Det at vi nå har ny og en større skole betyr mye, sier rektor Signy Munkeby til SpaniaPosten.

Ansvarlig for turisme i Alicante-provinsen, Joaquin Albaladejo var selv til stede på messen og benyttet sjansen til både å prate med den spanske ambassadøren i Norge, Antonio Lopez samt representanter for norske reiseliv.

        Vår region har mye å tilby nordmenn og vi ønsker å forsterke vårt forhold til Norge, understreker Albaladejo.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter