13.8 C
Alicante
30.4 C
Málaga
19.1 C
Las Palmas de Gran Canaria

Restaurant «Sol y Luna» har flyttet

Unni Henriksen og Juan Perez Perez har akkurat flyttet restauranten sin fra Plaza Sol ved norske klubben i Alfaz del Sol-urbanisasjonen. Den nye beliggenheten er «et steinkast nedi gata» ved sportssentret i samme området.

Ikke alt er helt ferdig. Unni har lagt gulv i løpet av de siste to dagene. Nå ligger håndverkere på gulvet og slår inn lister. På kjøkkenet er Juan travelt opptatt. I kveld skal det serveres julemiddag til 45 personer i den Norske klubben. Det er Sol y Luna som står for cateringen.
⁃    Juan har kjørt to timer til en leverandør for å få fatt i «håndplukket» ribbe, forteller Unni, som er tydelig stolt over mannen sin. Kvalitet er viktig.

-Hvorfor flyttet dere?
-Vi fikk beskjed om at vi måtte ut. Så var vi så heldige at vi fikk leie lokaler her. Det er vi veldig glade for. Som du ser ligger vi midt i smørøyet når det gjelder aktiviteter. Vi håper jo å trekke til oss alle sportsfantastene, sier hun spøkefullt.

I området er det treningssenter, tennisbaner, svømmebasseng – inne som ute- samt en stor lekeplass.   Ved uterestauranten sitter småbarnsforeldre som enten skal eller har vært på babysvømming med sine små. I et lokale ved siden av foregår det engelskundervisning for barn.
I treningshallen er det også folk. Det er disse som Unni og Juan nå håper finner veien til restauranten i smørøyet.

Totalt disponerer paret 120 kvadratmeter med uteterrassen.

Av: Inger Kristin Wessel

Relaterte saker

- Advertisement -