Fullt hus for påskemusikal i Minnekirken

Publisert

Onsdag 9. april oppførte 1. og 2. klassinger fra De norske skolen i Costa Blanca musikalen ”Har du hørt det?” i Minnekirken i Villajoyosa. Den halvtimes lange musikalen er skrevet av Alf Georg Østbrøt og det var 25 unger fra 1.-2. klasse ved Den norske skolen i Alfaz del Pi som entusiastisk spilte ut hele påskedramaet med sang, glede og flotte, egenproduserte kostymer.

Fikk fulle hus!
6-8 åringene håpet på fullt hus og det fikk de. Det var få ledige stoler i den romslige Minnekirken i Villajoyosa onsdag kveld og det var tydelig at barna koste seg på scenen foran et stort norsk publikum.

– Vi undrer allerede nå på om ikke påskemusikal i Minnekirken kommer til å bli en fast tradisjon, sier Minnekirken i en pressemelding.

Stolt korleder

Primus-motor bak forestillingen har vært korleder Øyvind Solheim, som til vanlig jobber som lærer ved Den norske skolen i Costa Blanca. Solheim har tidligere jobbet som diakonal leder i Sjømannskirken i Albir-Villajoyosa og ved Kronstad skole i Bergen. Dirigenten har en sterk musikalsk profil og spiller blant annet klarinett.

 – Det er en glede å se at barna trives på scenen og hvordan de synger av full hals og dette inspirerer oss til å fortsette å jobbe videre!, sier en glad Øyvind Solheim.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter