Mar Menors balle-massasje

Publisert

Øivind Gudim fra Oslo kjøpte for noen år siden bolig på Mar Menor Golf Resort. Både han og kona er ivrige golfere, og spiller mye når de er i Spania. SPA-anlegget på resorten har de derimot aldri besøkt før nå. En resort som nå kan tilby såkalt gofmassasje.

DSC_1659Da Spaniajournalen besøkte SPA-avdelingen på Mar Menor traff vi Gudim i PRO-shopen rett utenfor resepsjonen. Han lot seg villig lede til en test av golfmassasjen. Han hadde hørt om tilbudet, men dørstokkmila til den intime velværesonen har hittil vært for lang.
– Når jeg er her nede blir det mye mer fysisk aktivitet enn hjemme. Jeg har en skrantende helse, men formen holder bedre her i dette klimaet. Golf er moro, men stive skuldre og kropp for øvrig gjør at jeg må hvile mellom rundene. Hvis golfmassasjen er god, har jeg funnet en god måte å restituere meg på, mener Gudim.

Spesiell massasje
Han geleides inn til massasjerommet av fysioterapeut Vladimir Aquilera. Han har selv utviklet den spesielle golfmassasjen som Gudim skal underkaste seg.
– Vi benytter golfballer som varmes opp i en spesiell ovn, kall den gjerne microbølgeovn. Ballene holder seg varme i om lag 15 minutter. Selve massasjen varer i 40 minutter. Vi trigger punktene i rygg, bein og armer som er spesielt utsatt på golfbanen. Målet er å løse opp muskulaturen.

DSC_1666

Golfballene rulles rundt på ryggen til Gudim, og det kommer bare godlynte grynt fra ham.
– Han kunne godt ha tatt i litt mer, men når jeg skal ligge her i 40 minutter holder det kanskje, konstaterer golfspilleren fra massasjebenken.

Ballen ruller
Aquilera gir seg god tid, går over hele ryggtavla, skuldre, armer, føtter og legger. Hele tiden ruller ballene over punktene som har fått kjørt seg hardt gjennom gårdagens golfrunde.
– Jeg tror dette har noe for seg. Det var deilig å bli knadd, og benytter man dette litt jevnlig, blir nok kroppen klar for enda mer golf. Vi må jo benytte den tilmålte tiden vi har her nede. Hjemme har jeg jevnlig fysioterapi på skuldrene mine. Her nede kan jeg klare å bevege meg mer og være mer aktiv. Med denne velgjørende massasjen på resorten vår, kan jeg sannsynligvis få det enda bedre, konkluderer Øivind Gudim.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter