Tre nudiststrender på Mallorca

Publisert

Mallorca er en fantastisk øy med mange vakre strender. Det finnes bukter, lange strender med fin gyllen sand, rullesteinsstrender og turkisblått vann, og noen hvor det er tillatt å sole seg naken. Her er tre tips til de mest attraktive.

Es Trenc

Dette er kanskje den mest kjente og populære av dem alle. På den sørlige delen av øya ligger Es Trenc, en paradisisk og lang strand med hvit sand og krystallklart vann der nudisme er svært vanlig. Selv om det er forskjellige områder der denne praksisen er mer vanlig, kan du sole deg naken på hele stranden.

Llucalcari

Stranden Llucalcari, også kjent som Es Canyeret, er et vakkert og bortgjemt sted på Mallorca. Den ligger i Serra de Tramuntana og er omgitt av furutrær, og denne steinete viken er perfekt for de som ønsker å ligge litt mer tilbaketrukket. Et av stedets særtrekk er en liten ferskvannskilde fra fjellene. Her danner det seg pytter med gjørme som mange besøkende bruker til å dekke til kroppen med.

S’Arenal d’en Casat

S’Arenal d’en Casat, som ligger i et beskyttet naturområde i Son Real, er en annen strand der du kan sole deg og bade naken. Dette uberørte sandområdet er ikke særlig overfylt. Hvis du er ute etter mer privatliv, kan du dra til baksiden der det er sanddyner og middelhavsskog.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...


Nyttig å vite:

Relevante nyheter