Virgen del Carmen prosesjonen i Los Boliches, erklært “turist-attraksjon”

Publisert

Hvert år i juni måned samles tusenvis av mennesker på strendene i nabolaget Los Boliches i Fuengirola for å delta på denne religiøse manifestasjonen. Los Boliches er også førstevalget til de mange tusen skandinaver som bor i Fungirola.

Prosesjonen til Virgen del Carmen i Los Boliches har blitt erklært som en “enestående turistfest” i provinsen av Diputación de Málaga. Dette ble kunngjort av Cristóbal Ortega, fjerde visepresident og fungerende stedfortreder for innlandsturisme, sammen med ordføreren i Fuengirola, Ana Mula, og Lidia Vega, eldstesøster i Carmen de Los Boliches-broderskapet, under en seremoni i hovedkvarteret til det overkommunale organet.

Prosesjonen til Virgen del Carmen i Los Boliches er dypt forankret i Fuengirola, og hver 16. juli samles tusenvis av mennesker, både lokale og tilreisende, for å se seilernes skytshelgen vandre gjennom gatene i nabolaget og vente andektig på det store øyeblikket da jomfruen går ut i havet for å velsigne vannet.

Provinsial Tourist Singularity-merket gir disse feiringene en ekstraordinær karakter eller fortreffelighet som skiller dem ut og løfter dem opp i en høyere kategori, noe de fortjener på grunn av sin særegenhet og sin betydning som verktøy for å fremme turisme og bevare en kulturarv basert på de dypeste tradisjoner. En markering som fra nå av også vil omfatte prosesjonen til Virgen del Carmen de Los Boliches i Fuengirola.

Relevansen av denne singularitetserklæringen er også tydelig som en strategi for å identifisere særtrekkene ved provinsen Malaga og dens tradisjoner, som sammen med god kommunikasjonsstyring og formidling til omverdenen har en svært positiv innvirkning på utviklingen og markedsføringen av turismen i kommunen og på Costa del Sol som helhet.

De unike turistfestivalene fremmer de mange scenariene der man kan nyte gastronomien, folkloren, kulturen og det unike ved hver av disse festlighetene, som også representerer et viktig insentiv og økonomisk bidrag for provinsen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter