Vil åpne for turisme ved å sjekke for feber ved ankomst

Publisert

Junta de Andalucia har sendt en henvendelse til regjeringen i Madrid hvor de ber om å få åpne flyplassen i Malaga og Sevilla for turister.

De regionale myndighetene foreslår at man måler temperaturen til de som ankommer flyplassen og i tillegg tester de reisende for eventuell Corona-smitte. Med disse tiltakene håper man at regjeringen kan kansellere dagens regel om at reisende må i egen-karantene i to uker etter ankomst.

Temperaturen skal tas av de reisende både ved ankomst og de som reiser ut fra f.eks. Malaga-flyplass. Testen for Corona-virus tas ved avreise.

Juan Marin er minister for turisme for regionen Andalucia, han sier at regjeringens beslutning om å innføre karantene var feil. «Det er en irrasjonell avgjørelse, det finnes andre metoder som også som lar oss reaktivere turistsektoren…».

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter