Velkommen til internasjonal vårfest Fuengirola 1. til 5. mai

Publisert

Fra 1. til 5. mai vil Fuengirola nok en gang fremstå som “verdens hovedstad” for multikulturalisme. Byen vil være vertskap for dette veletablerte arrangementet, som nå arrangeres for 28. gang, og hvor 33 nasjoner vil være representert i bodene på messeområdet. Blant de ulike aktivitetene som er planlagt, vil FIP-paraden med over tusen deltakere gå av stabelen fra Plaza de España på messens første dag.

Messen arrangeres i bydelen Los Bolices, bydelen er nordmenns førstevalg i Fuengirola.

Ordføreren understreket at “denne messen ikke er noe annet enn en refleksjon av hva Fuengirola er. En by som ikke gir avkall på sin identitet, som føler seg spansk og andalusisk, men som er åpen for verden, som vertskap for 130 forskjellige nasjonaliteter, og som i løpet av disse fem dagene gjenspeiles i messeområdet og i den sunne, fredelige og fruktbare sameksistensen som disse forskjellige nasjonalitetene har i byen vår”.

Når det gjelder de 33 landene som deltar i IFP 2024 i år, påpekte Ponce at “i forhold til fjorårets deltakere er Italia, Libanon, Senegal og Sverige med i år. Nytt av året er også at den tradisjonelle paraden, med over tusen deltakere, vil finne sted 1. mai og fungere som åpningen av messen. Paraden starter om formiddagen, rundt kl. 11.30, og ruten vil være den samme som i tidligere år, med avgang fra Plaza de España og ankomst til messeområdet”.

Følgende 33 land vil være representert på IFP 2024: Tyskland, Argentina, Australia, Belgia, Bolivia, Brasil, Bulgaria, Colombia, Cuba, Spania, USA, Finland, Storbritannia, Hellas, Hawaii, India, Irland, Italia, Jamaica, Japan, Libanon, Marokko, Mexico, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Den dominikanske republikk, Romania, Senegal, Spania, Sverige, Tyrkia, Uruguay og Venezuela.

En annen nyhet i denne utgaven er at arrangementet avsluttes kl. 02.00 om morgenen på onsdag, torsdag og søndag, dvs. på kvelden før hverdager, i stedet for kl. 04.00 som i tidligere utgaver, forklarer rådmannen.

“Kort sagt blir det fem dager med messe fra 1. til 5. mai, der Fuengirola nok en gang blir et senter for multikulturalisme, uten å gi avkall på sin spanske og andalusiske identitet, men som åpner seg for verden slik at man igjen kan nyte gastronomi, folklore og håndverk fra 33 land uten å forlate byen vår”, avsluttet Ponce.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter