Ung kvinne knivstukket på diskotek i Fuengirola

Publisert

Knivstikkingen av en jente på et diskotek i Fuengirola skjedde fordi gjerningsmannen skal ha forsøkt å ta en venn av offeret på rumpa. Dette er konklusjonen til det nasjonale politiets etterforskere etter å ha innhentet forklaringer fra de involverte i hendelsen. Den antatte gjerningsmannen bak knivangrepet, som er spansk og 19 år gammel, er varetektsfengslet for drapsforsøk.

Hendelsene fant sted i morgentimene søndag 29. oktober inne på nattklubben Boss, som ligger i Calle Martínez Catena, hvor utelivet i Fuengirola er konsentrert. Offeret, som er 23 år gammel og av argentinsk opprinnelse, hadde gått ut for å ta en drink sammen med noen venner. De var på utdrikningslag.

Rundt klokken seks om morgenen oppstod det håndgemeng inne på utestedet, og jenta ble stukket midt i brystet og gjennomboret lungen. En video som ble spredt på sosiale medier, viser en lokal politimann som hjelper henne på gulvet utenfor diskoteket mens ambulansen ankommer.

Dørvakten informerte det lokale politiet om at gjerningsmannen befant seg inne på diskoteket. Betjentene tok seg inn i lokalet og immobiliserte gjerningsmannen, som ble avhørt for drapsforsøk og skader.

Inne på diskoteket forklarte den unge mannen spontant at årsaken til knivstikkingen var at han var omringet av tre personer som forsøkte å angripe ham, og at jenta tok tak i nakken hans. Han trakk da instinktivt frem kniven og stakk henne i brystet, selv om han sa at han angret med en gang.

Offeret ble evakuert til Regionsykehuset, der hun fortsatt er innlagt, selv om det går bra med henne. Gjerningsmannen ble tatt med til arresten, der det ble iverksatt etterforskning for å gi retten en så detaljert rekonstruksjon av hendelsesforløpet som mulig.

Betjentene fra enheten for spesialisert voldskriminalitet (UDEV) ved politistasjonen i Fuengirola stilte den anholdte til disposisjon for den lokale instruksjonsdomstolen nummer 2 tirsdag. Sammen med ham overleverte de en attest med opplysninger om saken til dommeren.

Etterforskerne har tatt opp forklaringer fra offeret, vennene hennes, vitner og sikkerhetspersonalet ved etablissementet. Ifølge politiets etterforskning startet det hele da den nå pågrepne mannen kjørte hånden gjennom håret og forsøkte å ta på rumpa til en venninne av den knivstukne jenta.

Jentegruppen bebreidet mannen for hans oppførsel. Ifølge denne versjonen av hendelsesforløpet skal han ha reagert med å slå til en av kvinnene, noe som førte til at offeret kom i veien, og i løpet av håndgemeng ble hun knivstukket i brystet.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: