Tyrefekting kommer tilbake til Marbella

Publisert

Tre av dagens mest ettertraktede matadorer opptrer den 8. juni i Marbellas tyrefekterarena. Det skjer i forbindelse med Feria de San Bernabé, og blir den første tyrefektingen i Marbella på ni år.

Arrangørene, Grupo Arenal Marbella Toros, kunngjør at arenaen i Marbella vil få besøk av matadorene Morante de la Puebla, José María Manzanares og Roca Rey. Dette er tre av de mest anerkjente matadorene for øyeblikket. De får i oppgave å gjenåpne Marbellas tyrefekterarena etter en større reform. Ytterligere to kamper er planlagt i august.

Ombyggingen av Marbella-arenaen, som ikke må forveksles med arenaen i Puerto Banús, ble innledet med protester fra dyrevelferdsaktivister under de siste kampene. På et tidspunkt stormet en svensk kvinne inn i ringen, men ble raskt fjernet av sikkerhetsvakter.

Under renoveringen av arenaen kom det ulike meldinger om hvorvidt det ville bli nye kamper eller om det kun var planlagt ublodige kulturarrangementer i fremtiden. Det er ventet at de fektearrangementene som nå er annonsert, vil føre til ytterligere protester fra dyrevernsaktivister.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter