Tradisjonell Feria i Marbella 3. til 6.

Publisert

Las Chapas, bydelen som ligger like vest for Elviria-urbanisasjonen feirer sin bydels-festival fra 3. til 6. august med et omfattende program med både fest og sports-aktiviteter for folk i alle aldre. Blant annet den tradisjonelle “Pedal Dagen”.

Arrangementet starter torsdag 3. august kl. 14.00 med distriktets senter for aktiv deltakelse (CPA) og musikalsk opptreden av Enrique Domínguez, og fortsetter med åpningen av tivoliet i boligområdet Elviria (tomten mellom Calle Andrés Segovia og Avenida Valeriano Rodríguez) kl. 19.00, og feiringen av barnas dag, med populære priser på karusellene for alle deltakere. Samtidig arrangeres XIV Las Chapas CPA Petanque Tournament på banene i Erick Plan Park. Den første dagen avsluttes med en opptreden av Karina Parras dansegruppe fra kl. 22.00, etterfulgt av Arenal Duo.

Fredag 4. august starter den 15. dominoturneringen til CPA Las Chapas og dagsmessen kl. 10.00 med en musikalsk opptreden av Enrique Domínguez, samt den 14. fotballturneringen i Santa Marías sportssenter kl. 18.30 for de yngste og kl. 20.30 for kadettene. Kl. 18.30 er det åpningstale i Santa Marías sportssenter, etterfulgt av messens første dag. Åpningstalen finner sted kl. 21.30, etterfulgt av kroningen av dronningene og damene på den offisielle standen og utnevnelsen av dronningen av CPA Las Chapas og Lady Las Chapas 2023. Samme kveld, kl. 22.30, opptrer bailaora Gema Piedra Guerrera, akkompagnert av pianisten José Emilio Chaves Nievas, Arenal Duo og Tapi Band kl. 00.30.

Lørdag 5. august fortsetter både dagsmessen i CPA Las Chapas og fotballturneringen, med barne- og ungdomskategoriene, henholdsvis kl. 10.30 og 18.30, og pedaldagen finner sted med start kl. 18.00 fra messeområdet og med registrering en halvtime før på den offisielle standen. Deltakerne sykler langs Valeriano Rodríguez, Joaquín Rodrigo, Enrique Granados, Valeriano Rodríguez, España, Antonio Zarco, Santa María, Magnolia, Dalia (forfriskningsstopp), Paseo del Golf, Olmo, Valeriano Rodríguez og avslutter ved Recinto Ferial. Etterpå blir det premietrekning blant deltakerne på den offisielle standen, og programmet fortsetter med musikk og utdeling av pokalene i fotballturneringen kl. 23.00.

søndag, i tillegg til dagsmessen, arrangeres den store barnefesten kl. 19.00 med underholdning på messeområdet, og pokalene i dominoturneringen deles ut på distriktets CPA, samt petanque-pokalene på den offisielle standen kl. 21.00. Messen avsluttes kl. 21.15 med dans på den kommunale standen med Arenal Duo.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: