To skyteepisoder i Mijas Costa

Publisert

To nye skyteepisoder har funnet sted på Costa del Sol. Natt til torsdag ble det skutt mot et lokale i calle Encina i Las Lagunas de Mijas. Etter kl. 05.00 om morgenen fant en annen skyting sted i boligområdet La Noria nær La Cala de Mijas.

Guardia Civil etterforsker saken der det ble avfyrt flere titalls skudd.

Beboere i området ringte nødetatene rundt klokken 01.30 torsdag morgen. Guardia Civil og lokalt politi var raskt på stedet. Ingen skal ha kommet til skade.

Et antall gjerningsmenn avfyrte skudd mot en eiendom på Calle Encina i El Albero i Las Lagunas de Mijas. Deretter flyktet de fra stedet i en Audi med lysene av.

Guardia Civil mistenker at skuddene ikke var rettet mot en person, men mot en bedrift, og at det kan være en advarsel. Det ble også avfyrt flere skudd i nabolaget La Noria.

Varaordføreren i Mijas, Juan Carlos Cuevas, skrev på sosiale medier at det er mangel på politifolk i kommunen. Guardia Civil har rundt 150 betjenter til å vokte Mijas Pueblo, fjellene, landsbygda, kysten, boligområdene og Las Lagunas.

Dette var den andre og tredje skyteepisoden på Costa del Sol denne uken. I Nueva Andalucía ble en 21 år gammel spansk statsborger skutt tirsdag. Mannens liv var ikke i fare.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter