To pågrepet for brannen ved Laguna Village i Estepona

Publisert

Spansk politi har pågrepet to personer som man knytter til brannen ved Laguna Village i Estepona. De to er nå løslatt fra varetekt mens domstolen i Estepona etterforsker brannen videre. De mistenkte har blitt fratatt sine pass.

Det var lørdag 30. august at brannen startet hvor Padrón elven løper like ved motorveien A7. Politiets tekniske undersøkelser viser at brannen trolig begynte hvor noen har gjort en «tjuvkobling» på det elektriske nettet. En feil i et elektrisk apparat som var på denne tjuvkoblingen har forårsaket gnister som startet brannen. Denne dagen var det kraftig vind i området, som førte til at brannen raskt kunne spre seg til et område på rundt 42 hektar inkludert Laguna Village.

Mens brannen herjet måtte en rekke boliger evakueres i området, flere av dem fikk skader som følge av flammene.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter