Svensk skole tilbyr internasjonal utdanning

Publisert

Fra og med høstsemesteret 2023 tilbyr Svenska Skolan Marbella en internasjonal utdanning fra 7. klasse (tilsvarende 8. klasse) etter Cambridge-modellen.

-Vi er stolte over å kunne tilby elevene våre en unik mulighet til å få en internasjonalt anerkjent utdanning samtidig som de beholder sin svenske identitet, sier skolens administrerende direktør Isabel Saunders-Lagrillière i en pressemelding.

Cambridge-modellen gir ungdomsskoleelever en velprøvd utdanning av høy kvalitet som forbereder dem på en vellykket fremtid i en globalisert verden. Den fokuserer på å utvikle elevenes kunnskaper og ferdigheter i fag som språk, matematikk, naturfag og samfunnsfag, samtidig som den fremmer kritisk tenkning, problemløsning og kreativitet.

Ved å tilby Cambridge-modellen skaper vi et stimulerende og internasjonalt miljø der elevene får mulighet til å utvikle sine engelskkunnskaper til et høyt nivå. Vi legger stor vekt på å skape et inkluderende og støttende læringsmiljø i små klasser der hver enkelt elev oppmuntres til å nå sitt fulle potensial, sier Isabel Saunders-Lagrillière.

Svenska Skolan Marbella ligger i Puerto Banús, noe som gir elevene mulighet til å lære og utvikle seg i et internasjonalt og flerkulturelt miljø.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter