Strandpromenaden i Benalmádena skal forlenges

Publisert

Benalmádena kommune har startet arbeidet med å restaurere en del av strandpromenaden som har vært stengt i 16 år. Det var et jordskred som skadet promenaden såpass at den ble stengt permanent.

Det dreier seg om strekningen mellom Playa de las Yucas og Playa Torrequebrada. Den tidligere promenaden kollapset på grunn av jordskred, og i 2022 måtte kommunen bevilge 150 000 euro til hastearbeider for å stabilisere området og forhindre at bassenget i et nærliggende boligområde kollapset. Det skriver avisen Diario Sur.

Kommunen har nå kunngjort at den har bevilget ytterligere 136 000 euro, delvis med regionale midler, for å starte gjenoppbyggingen av den sammenraste promenaden på ruten. Den skal blant annet utstyres med belysning og inngå i Senda Litoral, som er prosjektet for en komplett strandpromenade langs hele Malaga-provinsen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter