Spesialiserte seg på å stjele luksusklokker i Marbella

Publisert

Spansk politi har arrestert to menn på 25 og 29 år. De to skal over tid ha spesialisert seg på å stjele luksusklokker fra turister i Marbellas Puerto Banus.

De to skal ha kommet fra Italia til Marbella for å stjele klokker i luksushavnen. Fremgangsmåten skal ofte ha vært den samme. De to skal ha sett etter spesielt litt eldre turister med dyre klokker, helst folk som bar preg av å ha drukket litt. En moped skal ha stått klar for å komme seg bort fra havnen etter at de dyttet til ransofferet for å ta klokken fra vedkommende. Var det ikke nok å dytte vedkommende skal vold ha blitt brukt.

De to som er av Italiensk nasjonalitet, er fra før av ettersøkt i Frankrike, hvor de er tiltalt for å ha stjålet et ur verdt 150.000 Euro.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter