Shopping og fornøyelse-senter i Torremolinos åpner i 2023

Publisert

Det som blir Syd-Europas største shoppingsenter er ett steg nærmere en realisering. Prosjektet har «gått sakte» en periode på grunn av for lite finansiering. Selskapet Intu som står bak prosjektet har manglet kapital for å gå videre.

Nå ser det ut til at situasjonen løser seg. Selskapet Eurofund Grup vil gå inn i prosjektet. De er fra før av involvert i andre liknende prosjekter i andre deler av Spania og Portugal. Felles for prosjektene til Eurofund er shopping og opplevelser. Selskapet er fra før av involvert i flere prosjekter hvor man tar «shopping» til et nytt nivå:

Puerto Venecia i Zaragoza ble i 2013 kåret til «verdens beste shoppingsenter». Dolce Vita Tejo, som selskapet utvikler til å bli «Portugals første shopping resort». Selskapet driver også Xanadu i Madrid og går altså nå inn i «Intu Costa del Sol».

Det nye senteret bygges like nord for idrettsanlegget i Torremolinos, Palacio de deportes.

235.000m2

Mega-prosjektet i Torremolinos for foruten shopping et permanent sirkus, bølgebasseng, akvarie, et hotell og et idrettsanlegg på 235.000m2. I tillegg blir det 70 restauranter og ett konsertanlegg.

Utbygger satser på å kunne åpne dørene i løpet av 2023.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter