Roca har vasket 670 millioner euro

Publisert

Hovedmannen i korrupsjonsskandalen ”Malaya”, den tidligere byplanleggeren i Marbella Juan Antonio Roca, er mistenkt for å ha vasket hele 670 millioner euro i forbindelse med korrupsjonsskandalen ”Malaya”. Mesteparten av pengene skal stamme fra bestikkelser i forbindelse med byggetillatelser.

Hovedmannen i korrupsjonsskandalen ”Malaya”, den tidligere byplanleggeren i Marbella Juan Antonio Roca, er mistenkt for å ha vasket hele 670 millioner euro i forbindelse med korrupsjonsskandalen ”Malaya”. Mesteparten av pengene skal stamme fra bestikkelser i forbindelse med byggetillatelser. Etterforskerne mener at Roca hadde minst 26 forskjellige dekkfirmaer, deriblant et advokatkontor, som kun hadde som formål å gjøre svarte penger hvite.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter