21 C
Alicante
30.4 C
Málaga
24 C
Las Palmas de Gran Canaria

Regional støtte for en «ny» havn i Fuengirola

Havnemyndighetene for Andalucia støtter Fuengirola kommunes forslag om å modernisere havnen i sentrum av Fuengirola. Forrige gang man moderniserte havneområdet var på åttitallet. Hovedmålet nå er å oppruste området å gjør det enklere tilgjengelig for gående og slik gi nytt liv til de mange restauranter, barer og butikker som ligger nede i havnen.

Havnemyndighetene for Andalucia har nå gitt prosjektet sin støtte prosjektet og lovet 1.2 millioner Euro til prosjektet som nå er lagt ut på anbud.

Rådhuset i Fuengirola ønsker blant annet å bygge en ny gangbro som gjør adgangen til havnen enklere. Det er en del av flere tiltak for å gjøre havnen mer åpen for publikum og oppruste havnen.

Ansvarlig byråd Dolores Buzón, sier at havnen som den fremstår i dag er «utdatert». Hun viser blant annet til de 81 næringslokalene som ligger i ene enden. Deres tilstand er så dårlig at det lekker vann inn her. Noe av det bystyret vil gjøre er å laget et nytt takdekke her og på det nye taket også laget en gangvei og gangbro som bedre åpner havnen til byen.

Det skal avholdes lokale og regionale valg i Spania i slutten av mai.

Relaterte saker

- Advertisement -