Reddet av strandselgere fra Senegal

Publisert

I Marbella var en jente nær ved å drukne på La Venus stranden. Dette skjedde rundt klokken ni på kvelden etter at strand-vaktene var gått hjem for dagen. Jentas kjæreste og andre som var på stranden forsøkte å redde henne uten hell. Men to gateselgere fra Senegal, som var på vei forbi, så jenta i nød og de hoppet i vannet.

En av de som forgjeves forsøkte å redde jenta var José Lacalle. Han spiller vannpolo og har kurs i sjø-redning. Han svømte til jenta som var rundt 200 meter ute men de store bølgene og strømmen gjorde at han ikke fikk henne i land.

Det var dette Fallou Mbalo så fra land så han bestemte seg for å svømme ut sammen med sin kollega og venn. De to Senegaleserne greide å få jenta inn til land. Det ble utført noen bryst-kompresjoner på jenta og hun ble straks bedre.

I Frankrike fikk en såkalt “ulovlig immigrant” statsborgerskap og jobb som brannmann etter at han reddet et lite barn fra en balkong.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter