Reddet av strandselgere fra Senegal

Publisert

I Marbella var en jente nær ved å drukne på La Venus stranden. Dette skjedde rundt klokken ni på kvelden etter at strand-vaktene var gått hjem for dagen. Jentas kjæreste og andre som var på stranden forsøkte å redde henne uten hell. Men to gateselgere fra Senegal, som var på vei forbi, så jenta i nød og de hoppet i vannet.

En av de som forgjeves forsøkte å redde jenta var José Lacalle. Han spiller vannpolo og har kurs i sjø-redning. Han svømte til jenta som var rundt 200 meter ute men de store bølgene og strømmen gjorde at han ikke fikk henne i land.

Det var dette Fallou Mbalo så fra land så han bestemte seg for å svømme ut sammen med sin kollega og venn. De to Senegaleserne greide å få jenta inn til land. Det ble utført noen bryst-kompresjoner på jenta og hun ble straks bedre.

I Frankrike fikk en såkalt “ulovlig immigrant” statsborgerskap og jobb som brannmann etter at han reddet et lite barn fra en balkong.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter