Rapperen Maikel Delacalle ungdoms-konsert 8. juni

Publisert

Rapperen og sangeren Maikel Delacalle står i spissen for Noche Joven de la Feria de San Bernabé, som arrangeres 8. juni på Luis Teruel-stadionet i forbindelse med San Barneba-festivalen i Marbella.

Rådmennene for Fiestas og Ungdom, henholdsvis Yolanda Marín og Alejandro González, presenterte arrangementet i dag, som starter kl. 20.30, og forklarte at gratisbilletter til arrangementet, som også vil inneholde sangeren Julio Benavente og DJ-ene Barce og Demo, kan hentes 3. og 4. juni på ungdomskontoret i Calle Jacinto Benavente, fra kl. 9 til 14 og 17 til 19, med maksimalt to invitasjoner per ID-kort.

“Arrangementet vil kombinere lyd, lys og moro”, sier Marín, som understreker at “prikken over i-en vil være opptredenen til Mikel Delacalle, en referanse innen den urbane sjangeren på nasjonalt og internasjonalt nivå med millioner av gjengivelser på sin YouTube-kanal”. González på sin side bemerket at “vi har fokusert på ungdommens virkelige musikalske interesse”, og fortalte at arrangementet vil begynne med DJ Demo, “en av våre mest internasjonale lokale artister”, etterfulgt av DJ Barce, “en av de mest banebrytende artistene i landet vårt”, og Malaga-sangeren Julio Benavente, som kombinerer pop med urban musikk.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: