Marbella: 5. til 11. juni Fiestas de San Bernabe

Publisert

Blir med på en ekte andalusisk feria i Marbella. Det er dagene man dedikerer til helgenen San Bernabe man markerer denne festivalen.

Her er det tradisjonell musikk, typiske kostymer, hester og attraksjoner, fordelt på to steder: en dagmesse på Paseo de la Alameda og en nattmesse på messeområdet (ved siden av La Cañada-handelsparken).

Blant høydepunktene:

Onsdag 5. juni, åpning av messeområdet klokken 21.00 med kåring av dronningene klokken 22.00 etterfulgt av fyrverkeri og musikk.

Torsdag 6. juni

Innvielse av dagmessen som ligger i Alameda Park, ved siden av ved siden av Virgen del Rocío-fontenen.

Åpning av barene som er installert på Paseo de la Alameda barer på Paseo de la Alameda og Avda. og Avda. del Mar, med eget program i hver av dem.

Barnas dag arrangeres fra 19.00 til midnatt med “lave priser” på attraksjonene på tivoliet m.m. Tivoliet holder åpent frem til 03.00.

Fredag 7. juni, Tivoli fra klokken 19.00 til 03.00. Danseshow klokken 21.00 etterfulgt av konserter fra klokken 23.00.

torosfregenal.jpg

Lørdag 8. juni

Klokken 19.30, Gjenåpning av tyrefekterarenaen tyrefekterarenaen i Marbella med tre tyrefektere: Morante de la Puebla Puebla, José M. Manzanares og Roca Rey. Seks okser fra stutteriene til Juan Pedro Domeneq.

Tivoli fra klokken 19.00 til 03.00

Søndag 9. juni, Tivoli fra klokken 19.00 til 03.00.

Forestilling av danseakademiene hele dagen 12.00 til 21.00. Danseakademier på scenen i Parque de la Represa. som ligger i Parque de la Represa (overfor Calzados Millán), med deltakelse av følgende med deltakelse av følgende akademier Akademier: Escuela de Danza,
Danseskolen Alba Donoso, profesjonell profesjonell flamencoskole Solera de Jerez, danseskole Maribel Urbano, danseakademi Eli García, danseakademi Eli García, danseakademi dans Sandra Vázquez, danseakademia de baile Karina Parra, Fit-
flamc Gema Piña og akademiet danseakademiet Cristina Ropero.

Mandag 10. juni

Klokken 20.00: Barnefest, i auditoriet Auditoriet i Recinto Ferial om kvelden,
ligger i idrettsanleggene idrettsanlegg i Arroyo primero, fotballbanen “Luis Teruel”, med underholdning, hoppeslott hoppeslott og mange flere overraskelser.

Tivoli fra klokken 19.00 til 03.00

Tirsdag 11. juni

Klokken 10.00. Religiøs borgerprosesjon, ledet av de lokale myndighetene myndigheter til det historiske stedet Cruz de Humilladero (Calle Málaga), akkompagnert av kommunale musikkorpset av rådhuset i Marbella rådhus. Reiserute. Rådhuset, Plaza de los Naranjos, Plaza Gral. Chinchilla, C/ Carmen, Plaza de la de la Iglesia, C/ Caridad, C/ Misericordia, Plaza Altamirano, Plaza Puente de Málaga, C/ Malaga og Malaga og det historiske stedet
Cruz de Humilladero (gå tilbake samme rute til Parroquia Ntra.
til sognekirken Ntra. Encarnación).

Tivoli fra klokken 19.00 til 03.00

For komplett program for San Bername-fiesta se PDF her.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter