Pusser opp Los Boliches i Fuengirola

Publisert

Rådhuset i Fuengirola er i ferd med å renovere Plaza de Andalucía i Los Boliches for å gjøre området mer attraktivt for barn og innbyggere. Tiltaket omfatter en fullstendig oppussing av det nesten 900 kvadratmeter store området, samt lekeområdet for barn. Arbeidet har pågått siden 25. september.

Budsjettet for dette arbeidet, som utføres av selskapet Sardalla Española, beløper seg til 430 630,74 euro, og ferdigstillelsesperioden er 61 kalenderdager.

Prosjektet omfatter omorganisering av selve plassen, installasjon av LED-belysning, omfordeling av trærne med planting av 12 nye og nye utemøbler.

En viktig del av arbeidet består i å renovere lekeplassen. Det skal installeres et slott med ulike elementer, blant annet en QR som gjør det mulig å laste ned historier og pedagogiske spill på opptil 16 språk, en dobbel vippe og husker.

Los Boliches skal ta seg best mulig ut

Dette tiltaket kommer i tillegg til de andre tiltakene rådhuset har gjennomført i dette området av Los Boliches. De nærliggende gatene Santa Inés og San Lucas ble nylig pusset opp. Og før det, Santa Ana, Santa Fe og Santa Rosa.

“I tillegg kommer ombyggingen av Santa Fe Antonio Basilio-stadionet i løpet av denne valgperioden, der vi også skal bygge et underjordisk parkeringshus med plass til rundt 1 000 biler. Derfor fortsetter vi å arbeide for at dette området i Los Boliches skal ta seg best mulig ut, til beste for innbyggernes og alle fuengiroleños livskvalitet og velvære”, sier Ana Mula.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter