Puerto Banus: Dopet ned på “nachspiel”

Publisert

To 24 og 27 år gamle kvinner ble arrestert i Benidorm og i Valencia 1. november. De to er mistenkte i en sak hvor to menn ble dopet ned etter å ha møtt de to på “byen” i Puerto Banus (Marbella).

Saken hvor de to er anmeldt handler om et forhold fra rundt påsken. De skal ha møtt to menn fra Nederland på en bar i lystbåt-havnen like syd for Marbella, Puerto Banus.

Mennene skal ha invitert kvinnene med seg hjem for å “fortsette festen” noe jentene takket ja til. I det de to nederlenderne våknet opp igjen neste dagen husket de lite fra kvelden før, men mobiltelefoner og andre verdisaker, for totalt 9000 Euro var borte. Også de to nye kvinnelige bekjentskapene fra kvelden før var borte.

Blodprøven påviste dop

I tilknytning til politianmeldelsen ble det tatt en blodprøve av de to. Den viste at de hadde Bensodiazepiner i blodet. Dette er stoff som brukes både som beroligende og til bedøvelse. Både Valium og Xanax er kjente typer Bensodiazepiner.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter