Politibetjent skutt i La Cala

Publisert

Under et familiedrama i La Cala de Mijas låste en 21 år gammel mann i rullestol seg inne i et hus i sentrum av byen og begynte å skyte mot Guardia Civil. En politimann måtte legges inn på sykehus.

Ifølge avisen La Opinión de Málaga ringte slektninger av 21-åringen til politiet om morgenen 29. mai for å melde fra om at han hadde søkt tilflukt i leiligheten og skal ha vært bevæpnet med kniv. Foranledningen skal ha vært en krangel mellom 21-åringen, som sitter i rullestol, og morens kjæreste.

Flere Guardia Civil-enheter rykket ut til stedet, og da noen av politifolkene nærmet seg huset, skal 21-åringen ha åpnet ild med en pistol og truffet en politimann i foten. Han ble kjørt til sykehuset på Costa del Sol og innlagt til behandling.

21-åringen ble til slutt overtalt av en advokat til å overgi seg til politiet. Mannen skal ha blitt skutt fire ganger i Doña Lola-området den 24. oktober i fjor, i det som antas å ha vært en kriminell konspirasjon knyttet til narkotikahandel. Skuddskadene har gjort 21-åringen permanent funksjonshemmet og bundet til rullestol.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter