Planlegger verdens største fornøyelsespark for voksne i Estepona

Publisert

Utsstillinger, gastronomi og kunst. Målet er å skape magi med en fornøyelsespark i Estepona som vil være unik på verdensbasis og åpen hele året.

Det sier Sandra García-Sanjuán, en av Spanias ledende forretningskvinner i musikkbransjen med suksesshistorien Starlite.

Starlite i det gamle steinbruddet nord for Marbella sentrum har hatt 12 suksessrike år og til sammen to millioner besøkende. For Sandra García-Sanjuán har utmerkelsene haglet, og hun har mottatt flere priser for sitt engasjement. Nå er det på tide å gå videre til noe større, der både konserter, miljø og opplevelser står i sentrum.

I et intervju med Diario el Sur beskriver Sandra García-Sanjuán det som “verdens største temapark for voksne” med show, god gastronomi og hvor den beste kunsten sameksisterer året rundt.

Mannen min, Ignacio Maluquer, er en spektakulær visjonær, en mann med klare ideer og stor besluttsomhet. Han har en klar visjon om hvor vi skal. Med et team av “gladiatorer” og i tillegg en mann som er kaptein, har vi et lag. Dette er den perfekte kombinasjonen.

Det som planlegges i Estepona, er ment å være et ambisiøst og langsiktig prosjekt.

Vi skal bygge en musikkby som ikke ligner noen annen i verden. En stor fornøyelsespark for voksne. Her vil det være barna som følger med foreldrene sine.

Vanligvis er fornøyelsesparker rettet mot barn, med husker og underholdning for mindreårige. Men dette blir en fornøyelsespark for voksne som vil ha det gøy selv om barna er der, men foreldrene er hovedpersonene. Det blir en familieopplevelse med hotellovernatting, gastronomi og musikk”, sier Sandra García-Sanjuán.

Besøkende vil kunne nyte middag, show, kunstutstillinger, butikker og gastronomiske opplevelser i løpet av én dag. Det vil også være et utmerket sted for kongresser og konferanser.

Selv om Starlite Estepona blir en videreføring av Starlite Marbella, vil sistnevnte bestå.

I tillegg til en musikkby skal det bygges en audiovisuell by med innspillingsstudioer.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter