Påstått sexlek endte tragisk

Publisert

En 43 år gammel amerikansk kvinne ble funnet død i en ferieleilighet i Málaga. Man mistenker at hun ble kvalt av ektemannen mens de hadde sex. Ektemannen, som selv ringte nødetatene, er arrestert.

Paret bodd noen dager i en luksuriøs korttidsleilighet i sentrum av Málaga. Det var natt til 6. april at den 50 år gamle ektemannen ringte nødetatene fordi kona var bevisstløs. Helsepersonell som kom til stedet, klarte ikke å gjenopplive henne, og kvinnen ble senere erklært død.

Mannen skal ha forklart at han hadde tatt kvelertak på henne med hendene under en sexlek, men at kvinnen ved et uhell ikke kom til bevissthet igjen. Lørdag ettermiddag ble mannen arrestert etter ordre fra Málaga tingrett, som nå etterforsker om dødsfallet var en ulykke eller et tilfelle av kjønnsbasert vold.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter