På seks strender i Marbella kan du feire Sankt Hans

Publisert

Rådhuset i Marbella har i anledning San Juan-natten fredag 23. juni, publisert en del regler, og som også omfatter tillatelse til å avholde kontrollerte bål på totalt seks strender. Målet er å beskytte og ivareta sikkerheten til folk og eiendom.

Målet er å beskytte og garantere sikkerheten til mennesker, eiendom og den felles kulturarven, samt å unngå ulemper for tredjeparter.

Rådhuset har uttalt at det unntaksvis kan avholdes bål på strendene San Pedro Alcántara, Nueva Andalucía (ved siden av moragas-området), El Cable, El Pinillo, Alicate og Real de Zaragoza.

Det er kun tillatt å bruke trevirke som brensel, og det er forbudt å brenne plast, glass og andre materialer som kan utgjøre en fare eller forringe sanden.

Det må også holdes en sikkerhetsavstand på minst åtte meter til ulike installasjoner, utstyr og anlegg på strendene, og det er forbudt å kaste glødelamper.

For denne anledningen kan strandbarene også bygge et kontrollert bål på strandområdet ved siden av sine fasiliteter, og konsesjonærene er ansvarlige for at bålet er sikkert og rent og at det slukkes før kl. 04.00.

Rengjøringstjenesten vil starte arbeidet kl. 04.00, så byrådet ber om samarbeid fra publikum for å sikre en riktig utvikling av tiltakene.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter