Opplevelser i Malaga

Publisert

Malaga, en pulserende by ved Costa del Sol i Spania, har en overflod av fantastiske turistattraksjoner som vil glede både store og små. Enten du er ute etter sol og sand, spennende shoppingmuligheter, morsomme aktiviteter for barna eller kulturelle opplevelser på museer, har Malaga noe å tilby for enhver smak. Her er en nærmere titt på de viktigste turistattraksjonene i byen:

De fantastiske strendene: Sol og avslapping

Malaga er kjent for sine vakre strender som strekker seg langs kysten. Fra den livlige bystranden La Malagueta til de mer rolige og avslappende strendene i områdene rundt byen, er det et bredt spekter av alternativer å velge mellom. Ta med solkrem, en strandmatte og nyt en herlig dag med soling, svømming og vannsport.

Malaga: 96 prosent av de spurte fra byen på Costa del Sol var "tilfreds med å leve" der.

Shoppingparadis: Handleglede

Malaga tilbyr en rekke flotte shoppingmuligheter. Ta en tur nedover den elegante handlegaten Calle Marques de Larios, der du finner alt fra luksuriøse butikker til lokale butikker og kjente merkevarer.

Besøk også El Corte Ingles, en av Spanias mest populære varehus, hvor du kan finne alt fra klær og tilbehør til elektronikk og gourmetmat.

Calle Marques de Larios

Aktiviteter for barna: Morsomme opplevelser for familien

Malaga har mange aktiviteter som er perfekte for å underholde barna. Besøk Aqualand Torremolinos, en spennende badepark med morsomme vannsklier og bassenger. Ta en tur til Sea Life Benalmadena, et akvarium der barna kan utforske undervannsverdenen og se eksotiske havdyr. Du kan også ta dem med til Tivoli World, en fornøyelsespark med karuseller og underholdning for hele familien.

Kulturelle skatter: Museer og kunstgallerier

Malaga er hjemmet til flere bemerkelsesverdige museer som gir et glimt av byens rike kulturarv. Besøk Picasso-museet, dedikert til den berømte maleren Pablo Picasso, hvor du kan beundre et omfattende utvalg av hans verk. Malaga-katedralen er også verdt et besøk, med sin blendende arkitektur og kunstneriske skatter. Andre museer som anbefales er Carmen Thyssen-museet og Malaga-museet.

Foto: Bombingen av Gernika ble gitt et billedlig uttrykk i kunstverket Guernica fra 1937, et av de meste kjente maleriene til den spanske maleren Pablo Picasso (Museo Reina Sofia, Madrid).

Praktisk informasjon for besøkende:

  • Beliggenhet: Malaga ligger på Costa del Sol i Andalucía-regionen i Spania.
  • Malaga har en internasjonal flyplass, vest for sentrum med flere direkteruter til byer i Norge.
  • Leiebil er billig fra Malaga flyplass
Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter