Opplev tenningen av Malagas jule-gate

Publisert

Nedtellingen har begynt. Fredag 24. november er en dato som alle som elsker julen på Costa del Sol. Klokken 19.00 innvier Malaga by den tradisjonelle julebelysningen i hovedgaten Calle Larios og setter offisielt i gang julesesongen.

Ikke mindre enn 2,2 millioner LED-lys vil bli installert i 500 gater, torg og rundkjøringer, samt i symbolske områder i byen. Arrangementet vil trekke tusenvis av mennesker til hjertet av sentrum. Metro de Málaga planlegger derfor å øke frekvensen på sine avganger. Fra og med den 24. september vil det derfor gå et tog hvert 5. minutt og 20. sekund “slik at du kan nyte belysningen”, utbasunerer selskapet på sin offisielle X-konto på sosiale medier.

Tre daglige lys- og musikkshow i Calle Larios

I år blir det som vanlig tre daglige lys- og musikkshow i Calle Larios, bortsett fra 24. og 31. desember. De vil finne sted kl. 18.30, 20.00 og 22.00. Fra mandag til torsdag slukkes lysene ved midnatt. Fra fredag til søndag vil lysene være på til kl. 02.00 om natten.

Fasaden på sørsiden av Domkirkens mokka-tårn blir også i år en av julens stjerner med projeksjon av et videomapping-show. I år er det premiere på et show basert på eventyret Lysets engel. Historien om den lille engelen blandes med glitrende bilder og reproduksjoner av blant annet gigantiske glassmalerier. Den nyeste laserprojeksjonsteknologien vil bli brukt i forestillingen. Forestillingen arrangeres av Firefly Events og vises kl. 18.45, 20.00 og 22.00 hver dag fra 1. desember til 4. januar, unntatt 24. og 31. desember. Showet varer i ca. åtte minutter.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter