Operasjon Rambo: Over femti automatvåpen funnet i forlatt hus på Costa del Sol

Publisert

Maskinpistoler, pistoler, rifler og et trettitalls finlandshetter ble funnet på eiendommen på Costa del Sol, etter at beboerne tilsynelatende hadde forlatt stedet i all hast.

Maskinpistoler, pistoler og ammunisjon… Den nasjonale politistyrken på Costa del Sol har beslaglagt mer enn femti skytevåpen i et forlatt hus i Estepona. Alt tyder på at beboerne, som antas å tilhøre en kriminell gjeng, forlot huset i all hast og med bare klærne på ryggen.

Politibetjentene fant angrepsvåpnene spredt i forskjellige rom i huset. Mange av dem var fullt synlige, mens andre var gjemt i sportsbager. De beslagla blant annet 30 pistoler, åtte maskinpistoler, tolv hagler og to revolvere, i tillegg til femten lyddempere, åtte sporingspistoler og tretti balaklavaer.

Det er ikke kjent når beboerne dro, men det er kjent at de ikke hadde betalt leie for eiendommen siden 2021. I mai var det eiendomsmeglerne som administrerte huset som oppdaget det store våpenarsenalet som de tidligere beboerne hadde etterlatt seg i eiendommen, og de dro til politistasjonen i Estepona for å anmelde funnet.

Dette var starten på Operasjon Rambo, der det nasjonale politiet fortsetter etterforskningen for å fastslå identiteten til personene. Ifølge politikilder er det ingen tvil om at det dreier seg om en kriminell organisasjon, men de forsøker fortsatt å lokalisere medlemmene.

I tillegg til skytevåpnene beslagla politiet kikkertsikter, pistolhylstre, mapper, magasiner og en stor mengde ammunisjon. Blant disse gjenstandene ble det også funnet en pistol med to løp i form av en nøkkelring.

Politiet fant – som om det var en uniform – fire langermede T-skjorter, fire par joggebukser og tre par joggesko, alle marineblå og ubrukte, samt et trettitalls balaklavaer i samme farge.

Etterforskningen pågår fortsatt i påvente av at beboerne i huset blir identifisert og lokalisert.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter