Omfattende byggekorrupsjon i Andalucía

Publisert

Avsløringen av korrupsjonsskandalen i Alcaucín, hvor blant annet ordfører José Manuel Martín Alba (PSOE)og to av hans døtre er mistenkt, viser seg å bare være en liten del av et stort problem. De regionale myndighetene i Andalucía har beregnet at minst 10.000 boliger er oppført ulovlig i naturområdet Axarquía.

Avsløringen av korrupsjonsskandalen i Alcaucín, hvor blant annet ordfører José Manuel Martín Alba (PSOE)og to av hans døtre er mistenkt, viser seg å bare være en liten del av et stort problem. De regionale myndighetene i Andalucía har beregnet at minst 10.000 boliger er oppført ulovlig i naturområdet Axarquía. Mens lokale miljøvernorganisasjonen hevder at det i virkeligheten kan dreie seg om så mye som 22.000 boliger. Det store flertallet av alle tomter som finnes i Axarquía, er små jordbrukslapper, hvor det vanligvis ikke er tillatt å oppføre annet enn skjul og redskapsboder.  

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter