Ofrene var «blonde jenter med skandinavisk utseende» – Voldtektsmann snart på frifot i Malaga

Publisert

Mannen fra Malaga er dømt for 24 voldtekter og har sittet 17 år i fengsel. En av Spanias mest beryktede voldtekstsmenn kan snart være på frifot igjen.

Mannen som blant naboer og venner var ansatt som «en fin fyr» jobbet som gymlærer på dagen og ettermiddagene jobbet han i administrasjonen til Malaga fotballklubb. Han var gift med kjæresten fra skolen.

Da han var rundt 28 år gammel begynte man å legge merke til voldtektene i Malaga. Først var oftene unge kvinner, mellom 18 og 23 år, i La Paz området av Malaga. Det var spesielt unge mødre han valgte ut som sine ofre. Han kunne studere deres bevegelser over tid og oppsøkte dem i deres hjem. Han ringte på dørene og sa ofte han var rørlegger, eller gass-reperatør sendt av sameie for å sjekke et mulig problem. Inne i boligen overfalt og voldtok han kvinnene.

«Unge blonde jenter av skandinavisk utseende»

Etter en stund endret voldtektsmannen metode. Fra å ha oppsøkt mødre i La Paz og Carretera Cadiz, begynte han gå etter unge jenter av Skandinavisk utseende. Flere av ofrene var jenter som studerte ved Universitetet i Malaga som de av Erasmus-ordningen. Flere men ikke alle av ofrene var fra Skandinavia.

Voldtektsmannen har nå sonet 17 år av dommen og han overføres nå til det man i Spania kaller «tercer grado». Dette betyr i praksis at han slippes fri dagtid men må tilbringe nettene i et fengsel. Som del av ordningen har han muligheten til å søke om å også tilbringe nettene utenfor fengsel.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter