Nye billetter til Malagas berømte El Caminto del Rey legges ut for salg

Publisert

El Caminito del Rey er en av de største turistattraksjonene i Malaga-provinsen og absolutt et av de mest imponerende stedene i Andalucía-regionens innland. Det er en spektakulær sti, en gang beskrevet som verdens farligste der den klamrer seg høyt over juvet. Den ble renovert i 2015 slik at turgåere kan nyte stien og den fantastiske utsikten i full sikkerhet.

Alt du trenger å vite om billettpriser og hvor du kan kjøpe dem, hvordan du kommer deg dit (med bil, tog eller buss), samt informasjon om sikkerhet, reisens varighet og aldersgrense:

For å besøke Caminito del Rey må du bestille billetter på forhånd, og det er ikke alltid like lett å få tak i billetter til bestemte datoer på grunn av den store etterspørselen, både fra enkeltpersoner, grupper og turselskaper. Denne torsdagen, 1. februar, legges billettene ut for perioden 1. april til 30. september 2024, så det er lurt å bestille nå for å reservere de datoene som kan være av interesse.

Priser og hvor du kan kjøpe billetter

Billetter vil være tilgjengelige, både for enkeltpersoner og byråer, og kan kjøpes på www.caminitodelrey.info til en pris av 10 euro for generelle billetter og 18 euro for guidede turer. Dette er den eneste offisielle nettsiden der billetter kan kjøpes. Det anbefales ikke å kjøpe billetter via andre kanaler. For å kjøpe billetter må du registrere deg og velge en bestemt dag og et bestemt klokkeslett. Hver bruker kan maksimalt kjøpe 10 billetter.

Hvordan komme seg dit: parkeringsplasser, tog og shuttlebusser

Selv om det kan virke som om Caminito del Rey ligger et stykke unna turistområdene på Costa del Sol, er det i realiteten lett å komme dit, og det finnes flere alternativer. Stien starter i Ardales kommune, krysser Antequera kommune og ender i El Chorro (Álora). Hvis du ikke ønsker å ta privatbil, er det beste alternativet å ta pendeltoget Cercanías C2, som du kan ta fra Málaga sentrum, enten på stasjonene María Zambrano eller Málaga Centro. C1-linjen langs den vestlige delen av Costa del Sol ender på disse stasjonene, så det er også mulig å ta toget fra Torremolinos eller Fuengirola.

Med bil har Caminito del Rey et besøkssenter i Ardales kommune, som har parkeringsplass med plass til 240 biler. Det koster to euro per dag å parkere her, noe som også kan bestilles når du kjøper billett til vandringen på nettstedet. Det anbefales å ankomme minst én time i forveien.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter