Ny togterminal ved Malaga flyplass

Publisert

Nylig åpnet den nye undergrunnstasjonen på flyplassen i Malaga. Det betyr at det er slutt på å dra tunge kofferter helt fra den gamle togstoppen og gjennom de lange gangene på flyplassen. Nå stopper toget kun 30 meter fra den nyeste terminalen, terminal 3.

Det andre alternativet er togstoppen i industriområde Guadalhorce. Foreløpig er det kun en linje som går gjennom den nye undergrunnen, men det vil etter hvert komme en linje til. Dette vil føre til at toget vil gå hvert 20. minutt i motsetning til hver halvtime. Togturen fra Fuengirola til Malaga flyplass vil kun ta en liten halvtime. Og det vil bli lettere å komme seg til å fra flyplassen fra steder som Cordoba og Sevilla. Dette er positivt for alle som reiser med kollektivtrafikken.

Mer om Malaga

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter