Ny bro over A7 i Fuengirola knytter 500 innbyggere nærmere sentrum

Publisert

Rådhuset i Fuengirola vil forbedre tilgjengeligheten til Clemente Díaz Avenue ved å bygge to gangbroer over motorveien A-7. Arbeidene er lagt ut på offentlig anbud og består i å bygge to plattformer som skal gå parallelt med og i samme høyde som veien som fører til Mijas-veien.

Den første av gangveiene, som skal bygges på vestsiden, blir 34 meter lang. Den som forbinder fortauene i vestfløyen blir 100 meter lang.

Prosjektet er lagt ut på offentlig anbud for totalt 961 953,99 euro og har en opprinnelig ferdigstillelsesperiode på 211 dager. Prosjektet består av to gangveier som skal gå parallelt med og i samme høyde som veien, men adskilt fra denne.

«Å gjøre Fuengirola til en fullt ut tilgjengelig by er et av oppdragene vi har gitt oss selv i regjeringsteamet jeg leder. Det er noe vi har jobbet med i årevis, og vi er gradvis i ferd med å oppnå det. Men det finnes fortsatt steder der dette premisset ikke er oppfylt, som for eksempel Clemente Díaz-avenyen, i krysset ved motorvei A-7, der det nesten ikke finnes fortau, og det er farlig for fotgjengere å gå der. Vi har ønsket å gjøre noe her i årevis, men det er et område som er berørt av avgrensningen av veier, og vi har måttet samarbeide med dette organet for å få det til», forklarte rådmannen, som besøkte stedet for denne intervensjonen sammen med rådmannen for strategisk infrastruktur, Rocío Arriaga.

«Jeg håper at det kommer løsningsorienterte selskaper til dette store prosjektet, og at prosessen går så raskt som mulig for å imøtekomme ønskene til innbyggerne i dette området (La Calerita og Las Cañadas), som i årevis har bedt om bedre tilgjengelighet og fotgjengerforbindelser til sentrum», avsluttet Ana Mula, som også minnet om at dette er et valgløfte som hun søkte tillit hos innbyggerne i Fuengirola med ved valget i mai i fjor.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter