Null Covid-tilfeller på intensivavdelingen

Publisert

I Malaga-provinsen er man nå helt uten Covid-syke på intensiv-avdelingen. Dette er første gangen siden pandemien startet at ICU-enheten ikke har måtte ta hånd om Covid-syke.

I hele Andalcuia er det nå bare fire smitte-tilfeller på intensiv-avdeling. Disse tilfellene er i Almeria, Cordoba, Granada og Sevilla-provinsen.

Under toppen av pandemien hadde man i regionen 129 på det verste. Dette 10. februar 2021. Hadde dette tallet holdt seg oppe ville det ført til overfylte intensiv-avdelinger. Dette unngikk man heldigvis i Andalucia, i det antallet av de verste smitte-tilfellene gikk ned igjen.

I hele Andalucia er det nå 169 innlagt på sykehus med Corona-smitte. De aller fleste av dem er ikke-kritiske tilfeller og de ligger på ordinær avdeling.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter