Norsk storsvindler tatt i Marbella

Publisert

En 45 år gammel nordmann skal være pågrepet av spansk politi i Marbella (Málaga). I følge spanske aviser har mannen vært etterlyst i Norge for å ha svindlet til seg millioner av kroner fra forskjellige banker. Pengene skulle på papiret gå til eiendomsprosjekter i Sør-Norge. Mannen stakk imidlertid av til Spania. Spansk politi skal ha fått beskjed fra norske myndigheter om at han trolig oppholdt seg i Málaga-provinsen. På bakgrunn av en europeisk arrestordre ble han senere lokalisert og pågrepet utenfor sin bolig i Marbella.

Nordmannen skal ved hjelp av omfattende dokumentforfalskning ha lurt til seg 17 lån i forskjellige banker, tilsvarende rundt 36 millioner kroner. Pengene skulle på papiret gå til eiendomsprosjekter med bygging av hus og hytter i Sør-Norge. Mannen skal ha blitt pågrepet i Marbella i det han ankom hjemmet sitt i taxi. Arrestasjonen skjedde i dagene før Valentinsdagen 14. februar. Han hadde falske identitetspapirer på seg da han ble arrestert, skriver Europa Press.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter