Norsk kvinne i 20-årene funnet død på gaten i Torremolinos

Publisert

En norsk kvinne tidlig i 20 årene funnet død på gaten i et nabolag i Torremolinos. Kvinnen hadde ikke ID papirer på seg, da en gruppe ungdommer fant henne morgentimene onsdag. Det tok derfor flere dager før det ble bekreftet at kvinnen var norsk.

Det opplyses at det vars en tom pose eller veske ved siden av kvinnen.

Spansk politi opplyser at kvinnen døde noen timer før hun ble funnet. Så man antar at noen har lagt liket der i løpet av natten, omstendigheter som etterforskes av det nasjonale politiet.

Spansk politi avventer nå resultater av en toksikologiske rapport for å se om narkotika kan ha vært en faktor. Spanske medier har også skrevet at det var spor etter vold som tyder på kvelning på kvinnens kropp, noe som ikke har blitt bekreftet.

Politiet har sikret seg overvåkningsbilder fra en skjønnhetsklinikk i området de skal gjennomgå.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter