Nordmann og Svenske del av narko-bande på Costa del Sol

Publisert

En Nordmann bosatt i Benalmádena er blant de som er arrestert i en større narko-sak. Mannen er mistenkt for å ha vært del av en organisert gruppe som har smuglet narkotika til Skandinavia via Spania. Lederen for gruppen skal ha være en Svenske uten å ha noen jobb bor i en luksus-villa i Benahavís, ikke langt fra Nueva Andalucia i Marbella. Svensken skal ha vært straffedømt for en rekke forhold hjemme i Sverige.

I et industrilokale i San Pedro, like utenfor Marbella, lagde man falske fontener og andre objekter i keramikk. Inni disse fant politiet store mengder marihuana og hasj. Gruppen skal også ha knyttet kontakter med kokain-produsenter i Syd-Amerika med tanke på å utvide virksomheten som etter hva politiet erfarer til nå var begrenset til Amfetamin, hasj og marihuana.

Costa del Sol har over flere år sett flere drap, kidnappinger og voldelige gjeng-oppgjør. Dette knyttes til utlendinger basert på Costa del Sol som dedikerer seg til smugling og omsetting av narkotika.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter