Musikere fra hele verden kommer til Fiesta Marbella

Publisert

Mellom 7. og 11. august vil Marbella Arena, i den gamle tyrefektingsarenaen i Puerto Banús, være arena for Fiesta Marbella.

Noen av verdens største artister vil opptre i Spania for første gang. Blant dem er den britiske DJ-en Pete Tong og den “arabiske popdronningen” Nancy Ajram.

Arrangørene Bill Blenkarn og Steve Durham lover en stor fest for å feire den globale musikken. Festivalen vil også støtte lokale veldedige organisasjoner som Hogar Betania, Collective Calling, Rotary Club Puerto Banús og Triple A. Deres aktiviteter vil bli vist frem og fremhevet under konsertene.

Det hele starter onsdag 7. august med Arena of Dreams. Det blir en kveld med house- og discomusikk med flere DJ-er og andre musikere fra Storbritannia.

Torsdag gir Nancy Ajram, en av den arabiske verdens mestselgende popartister gjennom tidene, sin første konsert på spansk jord. Hun har blitt kalt “Midtøstens Beyonce”, og har toppet hitlistene i Midtøsten og Nord-Afrika flere ganger i løpet av sin 20 år lange karriere.

Kvelden etter, på Generation Music Event, kommer Blue, et av Storbritannias mest populære boyband. Kvartetten har solgt mer enn 15 millioner album og konkurrerte for landet sitt i Eurovision Song Contest 2011. Andre artister som er inkludert i arrangementet, er Chesney Hawkes og den norske hiphopduoen Madcon.

På lørdag debuterer den britiske DJ-en Pete Tong på det spanske fastlandet med sitt Ibiza Classics-show, som byr på klassisk housemusikk. Med seg på scenen får han Essential Orchestra.

Den siste kvelden blir det drum ‘n’ bass-nattklubb med flere av sjangerens største navn fra dens gullalder på scenen.

I tillegg til denne festivalen spiller det ukrainske rockebandet Okean Elzy på Marbella Arena 20. september. Bandet er på turné for å feire sitt 30-årsjubileum. Sist gang de spilte i Marbella var i 2022, og de har høstet stor anerkjennelse for å samle inn penger til barn som er rammet av krigen mot Russland.

Billetter til Fiesta Marbella kan kjøpes på festivalens nettside eller i El Corte Inglés-butikkene.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter