Mijas er klar for Feria de Las Lagunas, den første av tre sommerfestivaler

Publisert

Fiestas – Messen finner sted fra onsdag 28. juni til søndag 2. juli, med offisiell tenning av belysningen kl. 22.00 på onsdag.

Rådhuset i Mijas har kunngjort at årets sommerfest i Las Lagunas vil finne sted fra onsdag 28. juni til søndag 2. juli, med offisiell tenning av belysningen kl. 22.00 på onsdag.

Feriaen, som er den første av tre som arrangeres i kommunen, vil omfatte et bredt spekter av aktiviteter for alle aldersgrupper, inkludert kveldskonserter i kommunens “caseta”.

Blant konsertene er det populære spanske pop/rock-bandet Los Toreros Muertos (fredag), som ble kjent i motkulturbevegelsen Movida Madrileña på 1980-tallet, Toteking (lørdag), en av de ledende skikkelsene på den spanske rapscenen, og El Canijo de Jerez (søndag), en flamenco-fusion-artist som tidligere var medlem av det berømte flamenco-rockbandet Los Delinqüentes.

Som tidligere år vil messen også omfatte en treskeutstilling og flamencokonserter i Peña Unión del Cante-klubben, og på onsdag, “barnas dag”, vil prisene på attraksjonene på messeområdet være redusert.

Antall dager uten lyd og musikk i attraksjonsområdet er utvidet i år, slik at barn med spesielle behov kan delta i aktivitetene. Tiltaket gjelder på åpningsdagen mellom kl. 19.00 og 21.00, og resten av messen mellom kl. 19.30 og 21.00.

På dagmessen, som finner sted i El Cortijo Don Elías, vil det være aktiviteter for barn, musikk- og danseforestillinger, og i likhet med forestillingene i den kommunale casetaen er det gratis adgang helt til det er fullt.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter