Marbella får ny lekeplass for barn på 1200m2

Publisert

Middelhavsparken, som ligger i Pinillo-området og skal åpne før sommeren, får to store temaområder for barn med et samlet areal på over 1200 kvadratmeter.

Kommunalråd for bygg og anlegg, Diego López, påpekte at “disse områdene vil være blant de største i sitt slag på Costa del Sols strender og vil bli et trekkplaster for tusenvis av familier, i tillegg til at de vil tiltrekke seg besøkende”.

Han presiserte at det ene området vil bli lagt til gruveindustrien, noe som minner om hvor viktig denne sektoren er for byens økonomi, mens det andre vil fokusere på det marine miljøet, med en plattform som skal simulere et fyrtårn.

Rådmannen presiserte at området som er inspirert av gruveindustrien “vil dekke et område på 640 kvadratmeter, der det vil være en stor taubane som er plassert i en struktur som ligner på stedet der saga for mange år siden førte kullet ut på kabelen og nådde tårnet, som fortsatt står i dag og som også vil bli representert, og et tog med samme tema”.

Kjempeanlegg på 50.000m2

Den andre vil dekke et område på 620 kvadratmeter, hylle det marine miljøet og ha to taubaner som forbinder et fyrtårn og et skip. I tillegg vil begge ha sklier og husker til underholdning for barn.

Han minnet om at Middelhavsparken blir del av et større areale på 50 000 kvadratmeter, også vil inneholde fire sandbaner for strandfotball, volleyball og strandhåndball, der det kan arrangeres konkurranser fordi de er bygget i henhold til spesifikasjonene til de ulike idrettsforbundene.

Anlegget vil også ha 300 trær, blant annet palmer og trær av ulike arter, som furu, Aleppo-furu, oleander og store morbærtrær. Anlegget skal kompletteres med stier, et auditorium og 250 parkeringsplasser.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter