Politiet beslagla Malagas sykkel-bar

Publisert

En sykkelbar har blitt beslaglagt av det lokale politiet i Málaga, da den ble funnet å være både ulovlig og trafikkfarlig. Det manglet for eksempel bakspeil og støtte for de syklende passasjerene. Som følge av dette ble sykkelbaren konfiskert. Den opererte også uten nødvendige skjenkebevillinger.

Det har blitt stadig vanligere med sykkelbarer i Málaga. De kombinerer sykling og sightseeing med øldrikking. En person fra selskapet fungerer som pilot og en annen som servitør, mens passasjerene tråkker i pedalene.

Lørdag 17. februar beslagla politiet en slik sykkelbar i Pacífico-området i Málaga. Begrunnelsen var at den opererte uten nødvendige skjenkebevillinger og at den utgjorde en risiko for trafikksikkerheten. Selskapet er også anklaget for å ha hindret politiets etterforskning.

Selskapet Ecotandem Bike, S.L.U. skal kun ha bevilling for sykkelutleie og salg av alkoholsvake drikker, noe som ikke omfatter servering av sterkere drikker. Under inspeksjonen oppdaget det lokale politiet også at kjøretøyet hadde flere mangler som kan påvirke trafikksikkerheten og sikkerheten til både brukere og ansatte.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter