Málaga nest best i verden for digitale nomader

Publisert

Livskvalitet. Det er dette som kjennetegner Málaga ifølge den siste «Executive Nomad Index», som rangerer den sørspanske havnebyen på andreplass etter Dubai.

Covid-19-pandemien og den digitale revolusjonen har bidratt til et nytt globalt arbeidsfenomen: digitale nomader.

Å bo og jobbe hvor som helst i verden er ikke lenger et privilegium for noen i teknologisektoren. Muligheten har åpnet seg for stadig flere mennesker og sektorer på arbeidsmarkedet.

Den siste indeksen som rangerer verdens mest populære steder for digitale nomader, plasserer tre spanske byer blant de åtte beste. Málaga ligger på andreplass, mens Barcelona og Palma de Mallorca ligger på henholdsvis sjuende- og åttendeplass.

«Executive Nomad Index» rangerer hvert sted i fem kategorier, blant annet hastighet på internettforbindelsen, livskvalitet, klima, flyforbindelser og priser på utleieboliger av høy kvalitet.

Málaga oppnår en totalscore på 32,38 poeng, noe som bare er to poeng mindre enn Dubai på førsteplass. Málaga får høyest poengsum (10,38) når det gjelder livskvalitet. Også høy (8,06) på internettforbindelse og leiepriser (5,26).

Listen ser slik ut: Dubai, Málaga, Miami, Abu Dhabi, Lisboa, Barbados, Barcelona, Palma de Mallorca, Algarve, Saint Lucia, Caymanøyene, Dubrovnik, Malta, Antigua, Den franske riviera, Mauritius, Athen, Kypros, Bahamas og Toscana.

I den forrige rangeringen var Lisboa nummer én.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter