Malaga får kirkegård for kjæledyr

Publisert

Ordføreren i Málaga, Francisco de la Torre, har innviet den første kommunale dyrekirkegården i Spania, etter en investering på 1,1 millioner euro.

Kirkegården ligger ved siden av den offentlige kirkegården Parcemasa, vest for Málaga. Den sto ferdig åtte år etter at bystyret enstemmig godkjente prosjektet, som er unikt i Spania, i 2016. Anlegget tilbyr tjenester som ligner på dem for mennesker, alt fra kollektiv kremering av dyr opp til 30 kilo for 20 euro, til en individuell urne og/eller gravplass for et dyr som veier mer enn 30 kilo, for 975 euro. Sistnevnte inkluderer et gravsted og løpende avgifter i 30 år.

Ordføreren understreket ved innvielsen at dyrekirkegården dekker et langsiktig behov. Bare i Málaga by er det registrert 110 000 kjæledyr, og tallet er stadig stigende.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter