Malaga får design-outlet

Publisert

Like ved Plaza Mayor i Malaga skal er åpningen av «Designer Outlet Malaga» rett om hjørnet. Prosjektet er forventet å bli svært attraktivt for turister på besøk i Malaga som vil shoppe.

Shopping i Malaga

Nesten hundre butikker skal her selge unna merkevarer til en «billig penge». 61 av butikkene er klare til å åpne med klærne på utstilling allerede.

I reklamen lover man opptil 70% avslag på varerer fra Ralph Lauran, Karl Lagerfeld, Tommy Hilfinger, Escada, Adidas, Calvin Klein, Camper, Clarks, Diesel, Ecco, Guess, Boss, Samsonite og mange mange flere.

Opprinnelig skulle man åpnet i slutten av oktober men rådhuset har ennå ikke gitt sine endelige tillatelser. Rådhuset sier de venter på at veien som gir adgang til området skal gjøres breiere. Arbeidene med dette er i gang men ennå ikke ferdigstilt.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter