Kommunen ansetter bueskyttere for å kontrollere villsvin-bestanden

Publisert

Den økende invasjonen av disse ville dyrene har før til at kommunen i Mijas har ansatt en spesialisert gruppe bueskyttere fra det andalusiske jaktforbundet.

Den økende forekomsten av villsvinflokker i gatene i Mijas’ urbanisasjoner har ført til at rådhuset i Mijas har engasjert to selskaper som har spesialisert seg på villsvinjakt, det ene med bue og det andre med feller, for å forsøke å få bukt med overbefolkningen av disse dyrene i kommunen ved hjelp av bærekraftige metoder.

I et brev fra november i fjor forklarte politimesteren i Mijas, Juan Manuel Rosas, at problemene med de mange villsvinene de siste årene har forverret seg de siste månedene fordi dyrene har invadert bebodde områder på jakt etter mat.

I løpet av de siste ukene har det kommet inn en rekke telefoner fra innbyggere som har varslet om villsvin i områder som La Cala-boulevarden, Lidl i den botaniske hagen, Mijas Golf, Club La Costa, motorvei A7, Tropicana-stranden, Butibamba, Plaza de la Constitución, Muralla og urbanisasjonen La Noria.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter