Kobler Torreblanca i Fuengirola til motorveien A7

Publisert

Rådhuset gjennomførte den første fasen i 2019, mens utbyggeren av den gjenværende delen måtte stoppes etter et pålegg fra nasjonale myndigheter. Etter at de nødvendige tillatelsene nå er innhentet, har arbeidet blitt gjenopptatt for å gi en direkte adkomst til motorveien fra denne delen av Fuengirola.

Ordfører Ana Mula, byråd for byplanlegging Rocío Arriaga og byråd for Torreblanca og Carvajal María Hernández var i dag i Calle Las Golondrinas i Torreblanca for å besøke gjenopptakelsen av arbeidene med å koble denne veien til motorveien AP-7. Disse arbeidene vil forbedre mobiliteten for innbyggerne i den nordlige delen av dette nabolaget, ettersom det i dag ikke finnes noen direkte forbindelse til denne riksveien.

“Dette er svært viktige arbeider. Byrådet startet den første fasen i 2019, og resten ble overlatt til utbyggeren som har ansvaret for byutviklingen. De startet faktisk arbeidet for halvannet år siden, men veimyndighetene oppfordret dem til å stoppe på grunn av AP-7. Da denne hindringen ble løst, kom de i gang igjen”, forklarer ordførerinnen.

På denne måten ble arbeidet gjenopptatt den 15. mai med undertegnelsen av utstikkingsloven. Arbeidet består i å anlegge 3200 kvadratmeter asfaltdekke for forbindelsesveien, 1700 kvadratmeter offentlig fortau og 130 parkeringsplasser.

Utbyggingen av veien omfatter også planting av 36 trær, installasjon av 40 lyktestolper med LED-belysning og et fjernstyringssystem, samt tilhørende ledningsnett for vann (både regnvann og kloakk), strøm og andre forsyninger.

Ifølge den tekniske ledelsen hos utbyggeren Torreblanca del Sol vil det ta maksimalt tre måneder å fullføre arbeidene.

“Vi snakker altså om at innbyggerne i Torreblanca etter sommeren helt sikkert vil kunne bevege seg mye lettere til andre destinasjoner, som Malaga, Marbella eller selve sentrum, uten å måtte ta den omveien de nå må gjøre. Kort sagt vil de få en vei som oppfyller de nødvendige vilkårene for å forbedre tilgangen til det nordlige området, og som gjør forbindelsen mellom motorveien og Torreblanca mye smidigere og mer komfortabel”, avslutter Ana Mula.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter