Kastet ut 30 hus-okkupanter

Publisert

Det var rådhuset som ba domstolen kaste ut de som lenge har okkupert et det forlatte hotellet, Los Tres Pintores, i Benalmadena, kort vei fra Marbella.

Naboer har lenge krevd at rådhuset tar fatt i problemet med okkupantene som har vært her siden 2008. Det var først i 2015 naboene oppfattet okkupantene som et alvorlig problem. Frem til da hadde ingen levert noen anmeldelser.

Eiendommen er privat-eid og har stått tom i mange år. Naboene har spesielt vært redd for at det skal utvikle seg brann i bygget i det husokkupanter fyrer med bål og enkle ulovlige gass-installasjoner.

Rådhuset sier operasjonen har kostet dem 60.000 Euro. Inkludert en grov rengjøring av bygget og at man barrikaderer byggets dører og vinduer. Kommunens sosial-tjeneste følger opp de man har kastet ut.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter